Terug naar overzicht

Dick van Altena & Savannah

Populaire songs worden afgewisseld met vergeten of onbekende juweeltjes. Met af en toe een uitstapje naar de sixties met titels.

In Part Thirteen trakteren solist Dick van Altena en de band Savannah het publiek op prachtige ‘nieuwe’ oude titels uit de rijke historie van de country.

Populaire songs worden afgewisseld met vergeten of onbekende juweeltjes. Met af en toe een uitstapje naar de sixties met titels die - uiteraard overgoten met een country sausje - het nostalgiegevoel alleen maar completer maken. Savannah staat al decennialang aan de Europese countrytop en Van Altena, voormalig voorman van de fameuze band Major Dundee, bevoorraadde als songwriter menig Nederlandse top-act.

Dat 13 niet per se een ongeluksgetal hoeft te zijn, bewijst de cast van Back to the Country in de nieuwste editie van deze langstlopende muziektheaterproductie van ons land!

Wij gebruiken functionele, analytische en tracking cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om jouw ervaring op onze website te verbeteren en om je van relevante advertenties te voorzien.

Aanpassen