Terug naar overzicht

Engelenburcht

Hoog in de bergen ligt Engelenburcht, een verlaten sanatorium waar een mysterieuze verpleegster zich bekommert om iedereen die aan de deur klopt. Een toneelvoorstelling over zorgzaamheid.

Hoog in de bergen ligt Engelenburcht, een verlaten sanatorium waar een mysterieuze verpleegster zich bekommert om iedereen die aan de deur klopt.

Zieken, gewonden, reddelozen en mensen die simpelweg hun hart willen luchten worden met open armen door haar ontvangen. Als de toestroom van mensen die zorg nodig hebben plotseling aanzwelt, dreigt zelfs de verpleegster te bezwijken. Tot er een wonder gebeurt...

De pers over Golden Palace:
“Met Engelenburcht bewijzen Kuijpers en haar spelers zich als waarnemers van kwetsbare thematiek verpakt in fraai acteerwerk, bijgestaan door melancholisch maar toch strijdbaar voorwaartse liederen. Daarmee is de voorstelling een krachtig eerbetoon aan de zorg, het naderende einde en dat wat (lang niet altijd) volgt: een nieuw begin.” (Theaterkrant)

Wij gebruiken functionele, analytische en tracking cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om jouw ervaring op onze website te verbeteren en om je van relevante advertenties te voorzien.

Aanpassen