Terug naar overzicht

FAITH

Faith laat je voelen dat geloof meer is dan alleen een persoonlijke overtuiging. Het is een bron van verbondenheid. Wat is er nog om ons heen wat we niet zien maar alleen kunnen voelen?

Faith laat je voelen dat geloof meer is dan alleen een persoonlijke overtuiging. Het is een bron van vertrouwen, inspiratie en verbondenheid.

De samenkomst van negen dansers en vijf muzikanten uit Nederland en Marokko zorgt voor een aangrijpende interculturele voorstelling over de zoektocht naar een gemeenschappelijke basis die essentieel is voor een gezamenlijk geloof in de toekomst. Wat is er nog om ons heen wat we niet zien maar alleen kunnen voelen? Choreografen Roni Haver, Khalid Benghrib en Guy Weizman creëren samen een meeslepend mozaïek van verschillende fysieke, culturele en spirituele benaderingen van geloof.

Wij gebruiken functionele, analytische en tracking cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om jouw ervaring op onze website te verbeteren en om je van relevante advertenties te voorzien.

Aanpassen