Terug naar overzicht

Ilse DeLange

Ilse DeLange gaat weer op theatertournee, 2024 staat in het teken van haar langverwachte nieuwe album Tainted.

Ze staat o.a. op Pinkpop, en Zwarte Cross! In het theater brengt ze met haar band naast nieuwe muziek, vooral veel van haar grote en bekende hits ten gehore. Ze put in deze theatertournee uit haar gehele oeuvre.

Sinds haar debuutalbum World Of Hurt behoort Ilse DeLange tot de grootste en meest gerespecteerde artiesten van ons land. Of zij nu country, rock of pop zingt: de hits en nummer 1-albums volgen elkaar in hoog tempo op. De country-invloeden maakten steeds meer plaats voor popelementen. Meer recentelijk liet de zangeres met singles als Confetti Shotgun zien ook binnen het elektronische popgenre haar mannetje te staan. In het jaar 2023 vierde Ilse haar 25-jarig jubileum als artiest. Het jaar 2024 zal voor Ilse in het teken staan van haar langverwachte nieuwe album Tainted.

'Een avond met de jubilerende Ilse DeLange is precies wat zo’n avond moet zijn: ze speelt hits, laat horen hoe goed ze is én ontroert' - De Volkskrant

Wij gebruiken functionele, analytische en tracking cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om jouw ervaring op onze website te verbeteren en om je van relevante advertenties te voorzien.

Aanpassen