Terug naar overzicht

John Coffey

John Coffey's mix van punk en rock ’n roll heeft altijd hetzelfde doel; een uitlaatklep zijn voor kracht, energie en levenslust. Verwacht een avond met snoeiharde songs en pure chaos.

Na een afwezigheid van zes jaar is John Coffey terug, beladen met nieuwe nummers, harde shows en een gloednieuw album dat deze zomer wordt gelanceerd, volgepompt met opgekropte energie!

Hun muzikale reis reikte van Rusland tot Amerika, met ontelbare optredens in clubs en festivals door heel Europa, tot september 2016 toen John Coffey voor onbepaalde tijd van het podium verdween. Gedurende deze periode wilden de vijf leden ruimte maken voor nieuwe ideeën. Maar eind 2020 begon het verlangen opnieuw te kriebelen naar datgene wat hen altijd had verenigd: de onbeheersbare drang om het podium te bestormen, zalen op stelten te zetten en elk publiek mee te slepen.

Zanger David Achter de Molen benadrukt dat het soms ook gewoon heel eenvoudig kan zijn. Er is niets opwindender dan weer muziek te maken met deze gasten en op het podium te staan. Het feit dat het vervolgens vijf jaar kostte om weer met elkaar in één ruimte te staan, geeft hen juist weer onstuitbare energie. John Coffey is terug, beter dan ooit.

Wij gebruiken functionele, analytische en tracking cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om jouw ervaring op onze website te verbeteren en om je van relevante advertenties te voorzien.

Aanpassen