Terug naar overzicht

Sven Hammond Big Band

Na het succes van de eerste theatertournee van de Sven Hammond Big Band komen ze op veler verzoek weer terug met het swingende en stomende programma rondom de legende Ray Charles.

Na het geweldige succes van de allereerste theatertournee van de Sven Hammond Big Band komen organist en bandleider Sven Figee en zijn bekende orkest op veler verzoek weer terug met het swingende en stomende programma rondom de legende, The Genius, ‘Brother Ray' Charles. Verwacht zijn wereldhits zoals Georgia, Hit The Road Jack en Hallelujah, maar ook grote hits van andere artiesten en tijdsgenoten die Brother Ray opnieuw arrangeerde. Ray had geen makkelijk leven: groeide op in bittere armoede, werd blind op hele jonge leeftijd en kampte met allerlei verslavingen. Zijn boeiende levensverhaal komt in deze voorstelling natuurlijk aan bod.

Sven Hammond Big Band plays Ray Charles is een muzikale theatershow waar je niet stil kan blijven zitten en die u niet gemist wil hebben.

Wij gebruiken functionele, analytische en tracking cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om jouw ervaring op onze website te verbeteren en om je van relevante advertenties te voorzien.

Aanpassen