Terug naar overzicht

Thijs Kemperink en Erwin Nyhoff

Thijs Kemperink en Erwin Nyhoff maken een avond over de schoonheid van het leven, met als kapstok een avontuur door Schotland.

De liefde voor Schotland is wat hen bindt. Geluk en gezelligheid verkiezen zij allebei boven roem en geld. Beiden hebben hun wortels in Twente. De één is cabaretier, heeft al vier avondvullende programma’s gemaakt en heeft inmiddels opgetreden in elk buurthuis, podium en schouwburg in het oosten van Nederland. De ander is zanger, stond op Pinkpop en kreeg landelijke bekendheid door de finale van The Voice of Holland te bereiken.

Thijs Kemperink (cabaretier) en Erwin Nyhoff (zanger) komen met muzikaal theaterprogramma Muiters! dat alle emoties van het leven bevat. Tranen van ontroering, maar ook van het lachen. En alles wat daartussen zit! Laat u zich verrassen door deze samenwerking van twee mannen uit hetzelfde gebied en met totaal verschillende talenten. 

Deze eigenzinnige mannen maken een heerlijke avond over de schoonheid van het leven met als kapstok een avontuur door Schotland.

Wij gebruiken functionele, analytische en tracking cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om jouw ervaring op onze website te verbeteren en om je van relevante advertenties te voorzien.

Aanpassen