Secretaressedag cadeau

Secretaressedag: uit een goed gekozen cadeau spreekt waardering, dus laat dat standaard bosje bloemen nou eens staan en kies dit jaar voor iets originelers. Een Podium Cadeaukaart!

Met de Podium Cadeaukaart geef je jouw secretaresse, secretaris of management assistent een gezellig avondje uit om op te verheugen. Tickets voor theater, dans, musical, concert of een festival zijn met deze kaart gemakkelijk en snel gekocht. En met jouw persoonlijke boodschap op de kaart geef je een uniek cadeau.

Daarnaast draag je met Podium Cadeaukaart bij aan het voortbestaan van de podiumkunsten (alle opbrengsten vloeien terug naar de sector in de vorm van ticketaankoop en collectieve promotie) én steun je maatschappelijke doelen (Podium Cadeaukaart doneert standaard 3% van de zakelijke orderwaarde aan Stichting Samen Lachen). 

Waar kan ik betalen met de Podium Cadeaukaart?

Uitgaansagenda

Wij gebruiken functionele, analytische en tracking cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om jouw ervaring op onze website te verbeteren en om je van relevante advertenties te voorzien.

Aanpassen