Terug naar overzicht

Mirusia

Geprezen als 'de muze van André Rieu' en de gevierde en jongste winnares van de prestigieuze Dame Joan Sutherland Opera Award, is Mirusia een opmerkelijke kracht in de wereld van de klassieke muziek.

Bereid je voor om betoverd te worden wanneer de Australisch/Nederlandse sopraan, Mirusia Louwerse, opnieuw de Nederlandse podia betreedt. In november 2024 komt de langverwachte Classique tour naar Nederland.

Geprezen als 'de muze van André Rieu' en de gevierde en jongste winnares van de prestigieuze Dame Joan Sutherland Opera Award, is Mirusia een opmerkelijke kracht in de wereld van de klassieke muziek. Met haar hemelse stem en een vleugje humor uit Down Under heeft ze de harten van miljoenen mensen wereldwijd veroverd en is ze in 2022 uitgeroepen tot de best verkopende klassieke cross-overartiest van Australië.
 
Een onvergetelijke muzikale reis
Mirusia, vaak aangeduid als de 'Australia's Songbird', neemt je mee op een onvergetelijke muzikale reis, begeleid door een getalenteerd ensemble onder leiding van de briljante Rob Mennen. Tijdens de Classique tour zul je genieten van een diversiteit aan mooie en hartverwarmende melodieën, waaronder betoverende stukken die Mirusia heeft uitgevoerd met André Rieu en het Johann Strauss Orkest, evenals haar eigen originele composities.
 
Laat je meeslepen door ontroerende aria's uit de grootste opera's aller tijden. Laat je onderdompelen in het betoverende repertoire van gerenommeerde componisten zoals Puccini, Handel, Dvořák, Lehár en nog veel meer. Mirusia's stem, als een betoverende bron van hemelse klanken, voert je naar een wereld van pure muzikale schoonheid.

Wij gebruiken functionele, analytische en tracking cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om jouw ervaring op onze website te verbeteren en om je van relevante advertenties te voorzien.

Aanpassen